Hankel's Technisch Bedrijf

   0515 333 800          info@hankels.nl       

Zinken dakbedekking in regio Leeuwarden

Overweegt u een zinken dak voor uw aanbouw, uw huis of schuur? Wij voorzien uw pand graag van zinken daken, dakgoten en gevelbekleding. Neem voor meer informatie contact op met Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels, nabij Leeuwarden.

 

Duurzame zinken dakbedekking

 

Zink wordt al lang gebruikt voor het bedekken van daken en gevels. Het materiaal wint de laatste jaren aan populariteit omdat zink naast duurzaam ook erg onderhoudsvriendelijk is. Een zinken dakbedekking kan zeker 50 jaar (soms zelfs langer) meegaan. Daarnaast is het mogelijk om zink volledig te recyclen. Dit zijn natuurlijk goede redenen om te kiezen voor een zinken dak.

 

Naast een dak van zink is het ook mogelijk om dakgoten en gevelbekleding van zink te laten installeren. Het is belangrijk dat het installeren van een zinken dak wordt gedaan door professionals. Wij hebben jarenlange ervaring met installatie van zink en geven u altijd 10 jaar garantie!

 

Contact met Hankel’s Technisch bedrijf

 

Bent u geïnteresseerd in zink als bouwmateriaal voor uw huis? Of bent u geïnteresseerd in onze andere diensten, bijvoorbeeld bliksembeveiliging, leibedekking of installatiewerk? Neem dan via telefoon, e-mail of het contactformulier contact op met Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels, nabij Leeuwarden. Is het een spoedgeval? Dan proberen wij dezelfde dag uw probleem nog op te lossen! Hankel’s Technisch Bedrijf staat voor u klaar!