Hankel's Technisch Bedrijf

   0515 333 800          info@hankels.nl       

Stal aarden in Leeuwarden via Hankel’s Technisch Bedrijf

Technisch familiebedrijf Hankel is gespecialiseerd in installatiewerk, dakbedekking en is een deskundige partij in de regio voor het vakkundig aanbrengen van bliksembeveiliging bij bedrijfsterreinen en landbouw- en melkveebedrijven. Tevens kunt u via ons zwerfstromen in stallen laten aanpakken, wat een positieve invloed kan hebben op de melkproductie. Onze vakmensen staan met een breed pakket aan expertise dagelijks voor u klaar en zijn ook inzetbaar voor de aanleg en reparatie van water-, gasleidingen en CV. Ook kunnen ze de installatie van een compleet elektriciteitsnetwerk op zich nemen. Hankel’s Technisch Bedrijf is aangesloten bij Techniek Nederland en lid van de vakvereniging Gebouwschil Nederland.

Bliksemafleiding en aarding

In de regio rond Leeuwarden vormt blikseminslag een behoorlijk risico en kan flinke schade opleveren. Hankel’s Technisch Bedrijf weet gelukkig precies hoe uw pand en terrein het beste beveiligd kan worden tegen blikseminslag. In dit dienstenpakket zorgen we ook voor de juiste aardingen, overspanningsbeveiligingen, potentiaalvereffeningen en stemmen deze ook in combinatie met elkaar correct af. Door dit bijvoorbeeld direct mee te nemen in de dakbedekking kunt u alles in een keer voordelig laten regelen.

Zwerfstromen wegnemen

Speciaal voor boerenbedrijven kunnen wij ook een complete stal aarden. Dit is niet alleen belangrijk om blikseminslag om te leiden, het kan ook zwerfstromen in stallen weren; elektrische stromen die buiten de beoogde stroomkring door de stal hun weg vinden en door koeien of andere dieren worden opgepikt, wat tot onrust leidt. Vooral in oudere stallen en ligboxen kan hier sprake van zijn. Wij nemen door de juiste aarding deze spanning weg, wat veelal zorgt voor rustigere dieren.

Hankel’s Technisch Bedrijf staat altijd voor u klaar

Naast bedrijven in Leeuwarden kunnen ook eigenaren van sportterreinen en organisatoren van evenementen bij ons terecht voor het juist en veilig aanleggen van bekabeling, apparatuur en bliksemafleiders volgens de huidige normen. Ook het nodige tekenwerk voor de vergunningsaanvraag wordt door ons verzorgd. Meer weten over ons dienstenpakket of graag advies over uit te voeren installatie- of dakbedekkingswerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.