Hankel's Technisch Bedrijf

   0515 333 800          info@hankels.nl       

Geen kaas gegeten van technische installaties?

Aanleg en onderhoud van installaties door Hankel's Technisch Bedrijf uit Wommels

Weet u weinig van technische installaties? Geen zorgen: Hankel’s uit Wommels is naast een technisch bedrijf ook een installatiebedrijf. Een verwarming repareren, water- of gasleiding aanleggen of elektriciteitsnetwerk installeren, wij regelen het allemaal voor u. Zo geniet u zorgeloos van een goed uitgerust huis of bedrijfspand.

De installateurs van Hankel's hebben uitgebreide vakkennis

Installatiewerk is een veelomvattende term. Een installateur moet dan ook brede kennis hebben van technische installaties. Denk aan verwarming, water- en gasleidingen, luchtafvoersystemen, elektriciteit en sanitair. Onze werknemers zijn niet alleen VCA-gecertificeerd, maar ook speciaal opgeleid. Ze beschikken over de juiste certificaten om te werken met al deze technische installaties.

Schakel ons in voor uiteenlopende installatieklussen. Stroomt er alleen nog koud water uit de kraan of lekt er een leiding? Heeft de verwarming kuren of heeft u een extra elektriciteitsgroep nodig? Reken zowel voor de aanleg van als het onderhoud aan allerhande installaties op Hankel’s Technisch Bedrijf.

Maak een afspraak

Garantie op kwaliteitswerk

Bij ons installatiebedrijf krijgt u standaard 10 jaar garantie op alle diensten en producten. Wij streven ernaar het u zo makkelijk mogelijk te maken en zijn daarom zeer flexibel. Heeft u een probleem met een installatie? Wij staan direct voor u klaar.

Neem contact op