Duurzame dakbedekking uit de steengroeve

Leibedekking | Duurzame daken van natuursteen

Wilt u van een natuurlijke uitstraling én duurzaamheid kunnen genieten? Kies dan voor de leistenen wand- en dakbedekking van Hankel’s uit Wommels.

Leibedekking van natuursteen uit Wommels

Met een focus op milieubewust zijn en duurzaamheid, is leisteen de laatste jaren de markt weer aan het veroveren. En dit is niet zo vreemd: dit natuurproduct is uitstekend toepasbaar als dak- en wandbedekking die uw woning karakter geeft. Kies dus ook voor de leibedekking die wij van Hankel’s Technisch Bedrijf in Wommels snel en deskundig voor u verzorgen.

Installatiebedrijf Hankel’s Technisch Bedrijf Dakreparatie/dakbedekking Technische installaties Leisteen/leibedekking/leistenen dakbedekking Blikseminslag/bliksembeveiliging

De mogelijkheden met leisteen

Leisteen is een uniek natuurproduct en een uitstekende keuze als u belang hecht een duurzame levensstijl. Een leistenen dak gaat namelijk lang mee zonder schadelijk te zijn voor het milieu. Daarbij is het ook nog eens onderhoudsvriendelijk doordat het weinig poreus is. Bovendien is het warmtegeleidend, niet waterdoorlatend en past het door zijn vele mogelijkheden goed bij de uitstraling van welk huis dan ook.

Bij onze leibedekking maken we gebruik van leisteen die wordt gewonnen uit open groeven of mijnen. Deze is leverbaar in verschillende kleurstellingen, zoals antraciet, zwart, groen en bordeauxrood. Ook kunnen wij de leistenen op verschillende manieren leggen en kunnen we deze bovendien toepassen op onder andere dakbedekking en wandbekleding. Geniet ook in uw woning van de natuurlijke uitstraling van leisteen en laat ons uw product verzorgen.

 

Meer weten?

Hier bij Hankel’s Technisch Bedrijf uit Wommels kunt u altijd rekenen op een goed verzorgd en kwalitatief sterk product, zo ook bij onze leibedekking. Als u ons inschakelt, gaat het leggen van uw nieuwe natuurstenen bedekking dus gegarandeerd van een leien dakje. Heeft u interesse of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar tel. 0515-333800. Wij staan u graag te woord.