Geen kaas gegeten van technische installaties?

Installatiebedrijf | Aanleg en onderhoud van installaties

Zijn uw technische installaties aan onderhoud toe of wilt u nieuwe aan laten leggen? Reken dan op technisch én installatiebedrijf Hankel’s in Wommels.

Installatiebedrijf Hankel’s Technisch Bedrijf Dakreparatie/dakbedekking Technische installaties Leisteen/leibedekking/leistenen dakbedekking Blikseminslag/bliksembeveiliging

Technisch én installatiebedrijf Hankel’s uit Wommels

Geen kaas gegeten van technische installaties? Geen zorgen: Hankel’s uit Wommels is naast een technisch bedrijf ook een installatiebedrijf en levert u alle technische diensten die u nodig heeft. Of het nu gaat om een verwarming repareren, water- of gasleiding aanleggen of elektriciteit laten aanleggen, wij regelen het allemaal voor u. Zo geniet u zorgeloos van een goed uitgerust huis of ander pand.

Installatiewerk is een heel veelomvattende term, en een installateur moet dan ook brede kennis hebben van allerlei technische installaties. Denk bijvoorbeeld aan verwarming, water- en gasleidingen, luchtafvoersystemen, elektriciteit, sanitair en nog veel meer. Onze werknemers zijn niet alleen VCA gecertificeerd, maar ook speciaal opgeleid en beschikken over de juiste certificaten om te werken met al deze technische installaties. Als installatiebedrijf zijn wij dus voor een groot aantal klussen in te schakelen. Stroomt er alleen nog koud water door de kraan, of is een van uw leidingen lek? Heeft de verwarming kuren of merkt u problemen in de badkamer op? Dit alles en nog veel meer is geen probleem voor ons. Zowel voor de aanleg van als het onderhoud aan allerhande installaties kunt u op Hankel’s rekenen.

 

Garantie en contact

Bij Hankel’s installatiebedrijf geniet u van standaard 10 jaar garantie op alle diensten en producten. Wij streven ernaar het u zo makkelijk mogelijk te maken en zijn daarom ook zeer flexibel: als er iets aan de hand is, staan we direct voor u klaar. Vanzelfsprekend leveren we deskundig en goed werk. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Direct een afspraak maken kan ook via tel. 0515-333800.